Välkommen till Gå & Löpkliniken i Stockholm - Hornstull

 

banner-hornstull2
 
 
styckebryt
 

Om butiken

Det finns många skor att välja på. Men även om en sko är snygg, känns rätt på foten och "ser bra ut" när man provar den i butiken kanske det inte är rätt sko för just dig. Rätt skor och sulor hjälper dig att slippa överbelastningsskador, smärta och andra problem som besvärar dig - eller som kan komma att uppstå. Vi hjälper dig att finna de skor som ger just dig de kvaliteter som dina fötter behöver; stabilitet, bredd, pronationsstöd med mera. Vi använder löpband och spegellåda för att hitta den perfekta skon. Du ser ditt steg på skärmen och vi kan jämföra olika skor och sulor i dataprogrammet Dartfish.

I vårt sortiment hittar du joggingskor, promenadskor, finskor, sandaler och skor för jympa-aerobics. Alla skor har naturligtvis lösa innersulor med plats för dina egna fotbäddar.

Sulor, inlägg och ortopediska fotbäddar

Ibland är det en fördel att komplettera sina skor med en sula/fotbädd av något slag. En sula ger extra dämpning, stöd och avlastning för fötterna - mer än det du finner i skorna. Hos oss hittar du ett brett sortiment och vi hjälper dig att komma fram till den bästa lösningen. Vi har olika färdiga, prefabricerade sulor som du får med dig direkt hem. Här använder vi oss bland annat av ett digitalt analyssystem som ger besked om dina fötters belastningsmönster. Välkommen in och prova! Men du kan även låta göra egna ortopediska fotbäddar som är specialanpassade för dina behov och förutsättningar. Ring oss för priser och tidsbokning hos våra ortopedtekniker.

Och mycket annat...

I butiken hittar du också mycket annat som gör träningen och promenaden lustfylld och behaglig. Här finns snygga och praktiska kläder för jogging/gympa/promenad. Vi hjälper dig med råd och tips och du kan köpa pulsklockor, walkingstavar, skadeskydd och fotvård. Och mycket annat...

Välkommen in till våra butiker!

 
 
styckebryt
 

Personal

 
maria-k
Maria
Ortopedtekniker
anna-w
Anna
Säljare
veronica
Veronica
Ortopedtekniker
ingela-molander
Ingela
Säljare
 
 
 
 
 
 

 

Gå & Löpkliniken Stockholm
Hornsgatan 143 C
117 28 Stockholm
Tel: 08-669 22 12
 
E-post:

Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

 
Öppettider:
 
Vardagar 10.00 - 18.00
Lördagar 10.00 - 15.00
 
T-station: Hornstull
 
Obs!
Vissa avvikelser i sortimentet, vad gäller färger och modeller, kan finnas mellan våra två butiker i Stockholm.
Kontakta oss
Välkommen att kontakta oss för frågor eller funderingar.

Håll dig uppdaterad

Umeå Östersund Uppsala Stockholm

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.

Följ oss

facebook  instagram