Välkommen till Gå & Löpkliniken i Uppsala

front

Om butiken

Gå & Löpkliniken har funnits i Uppsala sedan 1998. Här får du hjälp med att hitta rätt skor och hjälpmedel för din unika gång och löpstil. I butiken finns både träningsskor, sandaler och skor för vardagen.

Vi jobbar mycket med kunder som har problem i vardagen med t.ex. fotled, knä, höft, rygg, ömma hälar och tåleder. Vi har också en stor kundkrets inom idrotten, såväl motionärer som elitidrottare. För diabetiker och reumatiker är det också viktigt att få rätt sort av inlägg och skor.

Hos oss har ortopedteknikerna jobbat med ortopediska inlägg sedan 70-talet. Här finns fyra ortopedtekniker och en ortopedingenjör som tillsammans har mer än 100 års erfarenhet och kunskap inom området. Vi kan hjälpa dig med att få inlägg anpassade till skor och sandaler. Vi håller oss ständigt uppdaterade för att hitta nya material och tekniker för att hjälpa dig med dina problem. Utöver vår egen kunskap har vi ett nära samarbete med läkare, naprapater, sjukgymnaster, fotterapeuter med flera.

Ring för att boka tid med våra ortopedtekniker, 018-151413, eller boka en tid med vårt webbokningssystem.

Välkomna in! tidsbok

Lotta Molander Gå & Löpkliniken
Lotta Molander
Butikschef
ove
Ove Eriksson
Ortopedingenjör
Jonny Blom Gå & Löpkliniken
Jonny Blom
Joakim Wiström Gå & Löpkliniken
Joakim Wiström
Tillverkning
Kjell Pettersson Gå & Löpkliniken
Kjell Pettersson
Kjell Blom Gå & Löpkliniken
Kjell Blom
Lars Westerlund Gå & Löpkliniken
Lars Westerlund
Ekonomi & Butik

Gå & Löpkliniken i samarbete med USCC och Idrottsgymnasiet i Uppsala

Gå & Löpkliniken i Uppsala har tecknat ett samarbetesavtal med Upplands Idrottsförbund. Avtalet ger elever vid idrottsgymnasiet, Celsius skolan, och Sport4life Grundskoleverksamhet förmånliga priser på ortopedteknik och gratis inledande fotundersökning. Vi hoppas med detta att kunna hjälpa Upplands unga idrottsutövare att utvecklas inom sina idrotter och hålla sig skadefria.
Gå & Löpkliniken Uppsala
Bangårdsgatan 5B
753 20 Uppsala

Tel: 018 - 15 14 13

Boka tid hos ortopedtekniker. Klicka här

Öppettider påsk:
Skärtorsdag: 10.00 - 19.00
Långfredag: stängt
Påskafton: stängt
Påskdagen: stängt
Annandag påsk: stängt

Öppettider butik:
Mån-Tors: 10.00 - 19.00
Fre: 10.00 - 18.00
Lördagar: 10.00 - 16.00

Öppettider ortopedteknik:
Mån-Tors: 10.00 - 19.00
Fre: 10.00 - 18.00

Välkommen att kontakta oss för frågor eller funderingar.

Håll dig uppdaterad

Umeå Östersund Uppsala Stockholm

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.

Följ oss

facebook  instagram