Magasin 2017

Under 2017 firar vi glatt att vi fyller tjugo år. I magasinet kan du läsa om hur du avlastar artros, hur du slipper fotsmärtan och hur kroppen påverkas av din belastning. Varje steg, hela dagen. Självklart har vi också plockat fram årets bästa löp- och walkingskor i en stor guide. Gillar ni läsningen så sprid gärna vidare magasinet i andra kanaler. Trevlig lässtund!

Läs mer...

Magasin 2016

Som alltid hittar du vår skoguide med vårens bästa löp och promenadskor i magasinet. Vi ger dig även en liten guide om inlägg och berättar hur vi kan hjälpa dig att förebygga och behandla överbelastningsskador. Mer läsbart är expertens bästa tips om skor, samt en rad små tankar och tips om artros, skavsår och fotstabilitet. Vi har även tagit ett snack med Michael Svensson på Idrottsmedicin i Umeå om vårt inaktiva jag. Trevlig läsning!

Läs mer...

Magasin 2014

Nytt år, ny vår och peppen stiger för att sätta kroppen i rörelse efter vinterns dvala. Spana in vårens nyheter på skofronten eller ta del av tips och råd kring hälsmärtor. Gillar du läsningen så sprid gärna vidare magasinet i andra kanaler. Trevlig lässtund! PS. Om du missat det så är hela magasinet klickbart och enkelt att zooma in, tryck bara en gång så får du upp magasinet på helskärm. När du känner dig nöjd och vill tillbaks till hemsidan så klicka på ringen med krysset i.

Läs mer...

Skoordlista

Vi i skobranschen och våra leverantörer har en benägenhet att slänga oss med förkortningar och ord som kanske inte alltid är så självklara för gemene man. Vi gjorde därför slag i saken och satte ihop en ordlista över sko och fotrelaterade termer. Precis som alla ordlistor kommer den självklart att kontinuerligt uppdateras när nya material, förkortningar och produkter uppstår.

Läs mer...

Håll dig uppdaterad

Umeå Östersund Uppsala Stockholm

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.

Följ oss

facebook  instagram