Hur belastas dina fötter?

Vår kunskap om kroppen och hur skor samt inlägg påverkar densamma är den viktigaste delen i vår verksamhet. Ibland kan det dock vara bra med lite tekniska hjälpmedel. Alla som besöker oss på jakt efter skor kommer stöta på den. Aetrex iStep - steg 1 i hur vi hjälper dig. Den ger oss tre viktiga svar, dina fötters form, fotvalvens höjd och punkter på dina fötter som är tydligt belastade. Det här är ett av fyra steg för att vi ska kunna ge dig bästa möjliga hjälp.

Läs mer...

Stärk fötterna

Förebygg skador genom att träna upp fötterna. Fem övningar som stärker dina muskler knutna till fötterna, fotlederna och underbenen. Det här är ett program du kan köra dagligen och det behöver inte ta mer än 15-20 minuter effektiv tid. Som alternativ till balanskudden finns balansplattor, eller så viker du enkelt ihop en handduk och ställer dig på.

Läs mer...

Håll dig uppdaterad

Umeå Östersund Uppsala Stockholm

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.

Följ oss

facebook  instagram