Asics Gel-Nimbus 20

Asics Gel Nimbus

Beskrivning

Asics Gel-Nimbus 20 är Asics toppmodell bland neutrala skor. Backa bandet tjugo år och Asics lanserar sin första modell av Gel-Nimbus. En neutral modell fullpackad med stötdämpning för att ge underbar komfort och svikt på hårda underlag. Idag, tjugo år senare, är den fortfarande en av de modeller som sätter standarden över fulldämpade neutrala löpskor. Ett lysande exempel på hur en sko försiktigt har förfinats över åren. 

Med stora gel kuddar under såväl hälen som framfoten erbjuder Gel-Nimbus suverän stötdämpning även när underlaget du springer på är hårt och stötigt. Det här är skon för dig med höga valv eller i behov av mycket stötdämpning.

 

  • Läst: Normal
  • Fotvalv: Normala, höga
  • Vikt: 306g
  • Höjd: Häl 31mm – Framfot 21mm
  • Häl-tå dropp: 10mm

 

Pris: 1900kr

Butiker: Stockholm Hornstull, Stockholm Odengatan, Umeå, Uppsala, Östersund

 

Asics

En sund själ i en sund kropp var filosofin när Asics valde namn på företaget. Asics är nämligen en förkortning av den latinska frasen Anima Sana in Corpore Sana – en sund själ i en sund kropp. En filosofi vi helt ställer oss bakom och kanske är det precis det Asics skor får oss att känna. Det japanska företaget har under en längre tid varit ett av de allra bäst säljande sportskomärkena med Gel-Kayano och GT-20 serien som de ledande modellerna. Utöver löparskor har vi även några riktigt fina walkingskor från Asics.