null

Gå & Löpkliniken

Vi behandlar alla olika

Vi behandlar alla olika…

…eftersom vårt koncept bygger på att hitta rätt produkt till rätt kund.

Ge rätt träningsråd till rätt person med den anledningen för att alla har olika förutsättningar och mål, allas kroppar och fötter är individuella, och belastas därefter.

Vi är nördar. Vi kan privat sitta på en flygplats och vänta på vårt plan och se hur olika människor passera förbi och då tänka…han har opererat vänster knä, en annan kan ha en utsliten höft, en tredje har olika långa ben.

Vi analyserar. Vi älskar att se på folk hur de rör sig. Vad har de för fotistättning?

Vi kan titta på TV på världscupen i längdåkning och se en tävlande med en stor snedställning på sin vänstra fot. Med tanken. De satsar på olika vallor, de bästa skidorna mm men de har inte ställt in sina fötter. Varför? Vi lever och andas vårt jobb.

 

Bara genom att se varje individ som just en unik individ kan optimala förutsättningar uppnås. Till oss går du för vi ger dig personlig rådgivning och väl utvalda produkter, så du kan fokusera på din vardag och träning. Hos oss hittar du skor, kläder, ortopediska inlägg och tillbehör för: löpningen, promenaden, gruppträningen, gymmet, jobbet och semestern.

Gå & Löpkliniken, med fem butiker runt om i Sverige, är specialister på att prova ut rätt skor utifrån individuella krav och förutsättningar. Butikernas ortopedtekniker provar ut och tillverkar ortopediska fotbäddar och skoinlägg och i butikerna finns ett brett utbud av personligt anpassade löpskor, promenadskor, sandaler och gympaskor.