Bauerfeind GenuTrain A3

Bauerfeind GenuTrain A3

Beskrivning

Bauerfeind GenuTrain A3 är en knäledsortos med fokus på artros i knäleden.

Funktion: Bauerfeind GenuTrain A3 har i grunden samma funktion som Bauerfeind GenuTrain. Den har dock några fler specifika egenskaper som avlastar en knäled med artros, vilket gör att det här är den modellen vi ofta rekommenderar när det rör sig om knäledsartros. GenuTrain A3 ger kompression och en masserande effekt för att minska svullnad och stimulerar muskulaturen kring knäleden att arbeta stabiliserande. Ortosen har också en specifikt utformad pelottring för att minska smärta och retningstillstånd som är vanliga vid knäartros.

GenuTrain A3 är anatomisk formstickad vilket ger en suverän passform. Materialet som GenuTrain A3 tillverkas i är väldigt töjbart och hudvänligt. Det gör att den är enkel att dra på samt bidrar till att ortosen kan användas under hela dagen.

  • Knäartros
  • Knäsmärtor vid muskulär obalans

 

Pris: 1800kr

Butiker: Stockholm Hornstull, Stockholm Odengatan, Umeå, Uppsala, Östersund

 

Bauerfeind

Artros i knäleden är ett av de områden som Bauerfeinds skydd fungerar utmärkt vid. Fotleder och vader är ytterligare områden vi testar ut skydd till. Fördelen med Bauerfeinds skydd är passformen, och det faktum att de är stickade i ett material som gör dem möjliga att använda stora delar av dagen.