Bauerfeind GenuTrain P3

Bauerfeind GenuTrain P3

Beskrivning

Bauerfeind GenuTrain P3 är en knäledsortos med fokus på att förbättra knäskålens riktning och stabilisera dess position.

Funktion: GenuTrain P3 arbetar på flera sätt. Den främsta egenskapen är att den förbättrar knäskålens (patella) riktning och motverkar att knäskålen förskjuts lateralt (utåt). Som alla andra GenuTrain varianter så ger P3 också en komprimerande och masserande effekt för att minska svullnad, aktivera muskulaturen kring knäleden och därigenom förbättra stabiliteten. På utsidan av ortosens övre kant finns också en smart lösning som ger en muskelavslappnande effekt för tractus iliotibilalis, den mjukdel som irriteras vid löparknä.

GenuTrain P3 är anatomiskt formstickad och det ger en riktigt behaglig coh stabil passform. Materialet som P3 tillverkas i är väldigt töjbart och hudvänligt då det släpper igenom luft bra. Dessa egenskaper bidrar till att ortosen kan användas hela dagarna.

 

Pris: 1800kr

Butiker: Stockholm Hornstull, Stockholm Odengatan, Umeå, Uppsala, Östersund

 

Bauerfeind

Besvär och smärtor kring knäleden är ett av de områden som Bauerfeinds skydd fungerar utmärkt vid. Fotleder och vader är ytterligare områden vi testar ut skydd till. Fördelen med Bauerfeinds skydd är passformen, och det faktum att de är stickade i ett material som gör dem möjliga att använda stora delar av dagen.