Bättre sent än aldrig!

Igår sprang jag mitt första lite längre pass. I stället för mina planerade 9 km blev det 14 km. Det var tack vare min löparkompis Sara. Vi försöker springa tillsammans varje söndag. Tiden går fort när man springer och surrar med varandra, vips hade vi sprungit betydligt längre än vad vi tänkte från början. Mot slutet började mitt knä trilskas lite men idag är det bra.

Jag lovade tre pass i veckan och det fick jag till. Långa Andersörundan på tisdagen, min härliga Åkerängrunda på lördagen och så långpasset i Målstas skogar med omnejd. Även om jag verkligen inte känner mig i form är jag mer än nöjd med veckans prestation. Alla passen i mitt senaste skoförvärv Saucony Pergerine, fantastiskt sköna trailskor. Hoppas jag har slitit ut dem när hösten kommer det betyder att jag fått många löptimmar i sommar.

Ha en fortsatt fin vecka!

Kram från Jessica

Varukorg
Rulla till toppen