Länge sen sist…

Nu tror ni säkert att jag glömt bort att skriva? Nästan sant faktiskt. Jag vet inte hur det är för alla andra, men för mig händer det alltid mycket i maj. På jobbet så ska allt ske innan midsommar och därför är min kalender fulltecknad ända fram till dess. Hemma är det lika dant, trädgården ska fixas, barnens aktiviteter har avslutningar och själv borde man passa på när solen skiner att träna. Faktum är att jag haft ofrivillig träningsvila i en hel vecka nu. Men ikväll kom jag ut på en timmes asfaltslöpning. Det var ju såklart sjukt jobbigt eftersom jag vilat allt för länge. Men den sköna kvällen gjorde ändå att jag njöt, framförallt när jag gick de sista 100 meterna hem. Då njöt jag av utsikten, att jag faktiskt tog mig ut i löparskorna och den härliga kvällsluften.

Nästa vecka lovar jag mig själv minst 3 pass i löparskor.

God natt //Jessica

Varukorg
Rulla till toppen