Långpass med vänner.

I lördags blev så igen ett långpass. Vi sprang ca 15 km. Jag hade med mig mina grannar Sara och Katarina. Vi har alla olika lopp vi tränar till under sommaren. Jag gillar att springa i skogen själv med musik i öronen och våran hund Ella som sällskap. Men det är också väldigt roligt att springa med vänner. Det som är extra bra när man är flera tillsammans är ju att vi tvingas springa i prattempo, jag har ofta en tendens att springa på lite för fort trots att syftet är lugnt och länge. Det är ju också väldigt roligt att springa och surra om ditten och datten, vips så har man varit ute i 1 timme och 40 minuter utan att man tänkt på det. Eller jag tänkte en hel del sista kilometrarna, jag fick slita lite detta pass. Men efteråt är belöningen enorm, dessutom hade maken lagat middag.

Invigde min tunna löpartröja och löparkeps från Saucony, en sval, solskyddande och superskön t-shirt för dessa varma dagar.

Soliga löparhälsningar från mig, vi ses snart igen.

Varukorg
Rulla till toppen