Testar nya trailskor

Hittills har det varit för mycket snö i skogen där jag bor för att kunna springa trail. Därför tog jag bilen till Andersöns naturreservat för att få känna på lite ojämnt underlag. Till min glädje var nästan hela milvarvet bart. Några isfläckar på norra sidan och hårdpackad snö på ängen efter västra sidan. Jag behöver springa mera trail och mindre asfalt nu när jag tränar till ett fjällopp. Nu fick jag tillfälle att springa in mina nya Saucony peregrine trailskor. Supersköna trailskor som jag verkligen kan rekommendera till er som gillar att springa i skog och på fjäll. Hittills har träningen varit lite kämpig, jag har inte kommit över den där tröskeln när träningen känns skön. Men nu fick jag mersmak och jag är övertygad om att det är naturen som ger mig energin.

Önskar er en fortsatt fin Påsk, nu ska jag äta lite mer påskgodis och njuta av solen. /Jessica

Varukorg
Rulla till toppen