Vårdropp och löparskor.

Hej igen, äntligen har jag tinat fram. Det var flera månader sedan vi sågs. Jag har haft en minst sagt tuff tid men nu känner jag mig piggare och full av spring i benen, våren hjälper till. Ni vet livet kom emellan och jag behövde tid för återhämtning. Man vill ju räcka till på alla sätt med barn i skolålder, jobb som är väldigt roligt och en fritid där man vill hinna med massor. Vi har inte plats för allt och man behöver prioritera bort vissa saker för att orken ska finnas. Jag prioriterade in mig själv och bort allt annat. Barnen är så kloka, de förstår och är mycket bättre på att ta vara på tiden än vad jag är. Men nu har jag lärt mig den hårda vägen. Många mil på längdskidor i vinter som hälsosam terapi har jag nu smått börjat nytt ut mot löpning i skogen. När man har löpvilat en hel vinter behöver kroppen tid att vänja sig. Det är lite frustrerande för konditionen finns där men inte leder och löparmuskler. Min strategi just nu är att springa varannan dag och helt vila varannan dag. Jag springer ibland runt milen i skogen eller korta intervaller på asfalt både för att de långa passen så småningom ska bli en njutning, det jag längtar mest efter just nu.

Det är härligt med vår, sol och löpning. Det blir jag glad och pigg av.

Hälsningar Jessica.

Varukorg
Scroll to Top