Bauerfeind MalleoTrain S Open Heel

700 kr

Bauerfeind MalleoTrain S Open Heel har en smidig design för att stjäla minimalt med plats i skorna. Ortosen stabiliserar fotleden med hjälp av remmar och är ett utmärkt alternativ till tejpning. Det vi gillar med det här fotledsstödet är att det ger riktigt bra stabilitet utan att på något sätt störa och kännas klumpigt.

Ett av marknadens bästa och smidigaste fotledsskydd.

Storleksguide

Nollställ
Artikelnr: 2030 Kategori: Etiketter: , ,
Funktion: Bauerfeind MalleoTrain S Open Heel är en fotledsortos med remmar som skapar stabilitet kring fotleden. Ett perfekt alternativ vid instabilitet i fotleden. MalleoTrain S Open Heel är anatomiskt formstickad för att ge optimal passform. Materialet andas bra vilket gör den möjlig att nyttja hela dagen.
  • Svaga ledband
  • Instabilitet i fotleden
  • Motverkar supination eller pronation. Detta kan väljas beroende på om den sätts på höger eller vänster fot. Exempel: Vacklar vänster fot utåt, använd en vänster. Vill du motverka att vänster fot tippar inåt, använd en höger.
  • Stukat fotled, fotledsstukning

Tips! För att få optimal effekt och stabilitet från skyddet tänk på följande när du tar på dig skyddet:

  1. Sitt ned på en stol
  2. Placera den skadade fotens framfot på en stol/pall framför dig så att din fot böjs upp lite grann mot underbenet. Du kommer då sitta med böjt knä och lite böjd fotled.
  3. Spänn ut bandet och applicera enkelt enligt instruktionen.

När foten placeras så hamnar den i ett mer aktivt läge, på så sätt ger fotledsskyddet klart bättre stabilitet.


BAUERFEIND

Tyska Bauerfeind tillverkar ortoser för kroppens alla leder och är en av marknadsledarna när det kommer till ortoser och skoinlägg. All tillverkning sker i deras egen fabrik i Tyskland och produkterna håller utmärkt kvalité både gällande funktion och hållbarhet.

Tvättråd

Den här produkten, och alla Train produkter från Bauerfeind, kan maskintvättas separat i 30°C. Var uppmärksam på följande:
För produkter med kardborre, ta bort dem om möjligt, annars sätt fast dem som de är menade att sitta. Om möjligheten finns, ta bort gelpads och deras skydd/fodral innan tvättning. Vi rekommenderar att man använder en tvättpåse och inte överstiger 500 varv/minut på tvättmaskinen. Låt produkten lufttorka, torka inte i torktumlare. Tvätta produkten regelbundet för att bibehålla god kvalité på de stickade delarnas kompressionseffekt.

Varukorg
Scroll to Top

Bauerfeind MalleoTrain S Open Heel Storleksguide

Bauerfeind MalleoTrain S Open Heel Storleksguide