null

Välkommen till Gå & Löpkliniken

Gå & Löpkliniken är en av Sveriges ledande experter på skoinlägg, skadeskydd och skor.

Vad gör vi?

Att röra på sig är en viktig del i de flestas liv vare sig det handlar om motion, arbete eller som avkoppling. Vi på Gå & Löpkliniken värnar om våra kunder och vill att de ska kunna njuta av sina aktiviteter till fullo utan att behöva oroa sig för skador. Med rätt skor på dina fötter, skoinlägg som avlastar kroppen och utrustning till din träning har vi stora möjligheter att hjälpa dig förebygga och behandla skador.

Det började 1997

Gå & Löpkliniken grundades 1997 av Peter Hedström. Efter många års arbete på ortopedtekniska verkstäder och inom skobranschen kände han att det saknades en komplett klinik dit människor kunde vända sig vare sig man var på jakt efter skor att promenera, springa, gå på gympa eller att arbeta i. Till det skulle även kunskap om att hjälpa personer med smärtor till följd av belastningsrelaterade besvär från arbete eller fritid finnas.

Några år innan Gå & Löpkliniken startades formligen exploderade skomarknaden med olika modeller och funktioner. I samma veva märktes tydligt hur viktigt det blev att få hjälp med att hitta rätt sko utifrån de förutsättningar som varje person hade. Fel skor blev en bidragande orsak till skador i fötter, underben, knän, höfter och rygg. Genom att undersöka varje persons fötter, hur fotvalven var formade och hur belastningen såg ut vid promenad eller löpning kunde rätt sko testas ut. Skadorna blev färre och risken att drabbas minskade markant.

Sedan starten har vi hjälpt hundratusentals kunder att bli smärtfria och minst lika många att få rätt skor utifrån sin kropps förutsättningar.

Personal med utbildning

Den viktigaste delen vid starten var att få rätt personal, och det har vi hållit fast vid. Ortopedtekniker och sjukgymnaster med god kunskap om fötter, ben och rygg gör att vi ligger i framkant vad gäller kunskap. Det är vår expertis som borgar för att du får rätt råd och korrekt utprovade produkter.

Fysiska kliniker och webshop

I dagsläget hittar du oss på åtta olika fysiska kliniker spridda från Umeå i norr till Stockholm i söder. Den nionde kliniken hittar du här på vår webplats. Varmt välkommen förbi!

Huvudägare

Våra nio kliniker drivs och ägs till viss del av lokala ägare. Det ser vi som en stor fördel då vi får större lokal prägel. Huvudägare till oss är Gå & Löpkliniken i Sverige AB.

Gå & Löpkliniken i Sverige AB
090-14 34 00
Magasinsgatan 17
903 27 Umeå
Org.nr: 556540-2681

Varukorg
Rulla till toppen