GÅ & LÖPKLINIKEN STOCKHOLM STORGATAN

Storgatan 14
114 55 Stockholm
Tfn: 08-669 22 12
E-post: stockholm@gaochlopkliniken.se

Öppettider butik:
Måndag-Torsdag 10.00 – 18.00
Fredag 09.00 – 17.00
Lördag 10.00 – 14.00

Avvikande öppettider:

Din hälsa i fokus

Här på Storgatan, i gamla Rehband Centers lokaler har vi vår nyaste klinik. Här hittar du ett riktigt stort utbud av olika ortoser, skadeskydd och hjälpmedel för hela kroppen. Är du i behov av stöd eller hjälp i din vardag eller träning är det hit du ska vända dig. Hallux valgus, ömhet i ländryggen, tennisarmbåge eller artros i knäleden är bara några av de diagnoser där vi har gott om alternativ som kommer avlasta och lindra din smärta.

Som på samtliga våra andra kliniker får du hjälp av personal med expertkunskap om belastningsskador, träning och skor. Vi testar ut och guidar dig till rätt val av sko med vår noggranna analys och undersökning. Med rätt sko på fötterna blir både vardagen och din träning lite lättare och roligare. Välkommen förbi så visar vi hur vi kan hjälpa dig.

Ortopedtekniker i Stockholm

Funderingar på ortopediska inlägg eller fotbäddar? Då bokar du en tid hos våra ortopedtekniker så reder dom ut frågetecknen. Boka kan du enkelt göra här på webben.

Ortopediska inlägg

Medicinsk fotvård

Medicinsk fotvård förebygger, behandlar och lindrar sjukdomar och andra ohälsotillstånd i fötterna. Vår medicinska fotvårdare, Mari Lindevall, erbjuder både behandlingar för olika typer av fotbesvär eller en skön fotvård som friskvård. Boka här på webben.

Fotvårdsbehandling

Har du en fråga?

Då ska vi se till att reda ut frågetecknet. Plocka upp telefonen och ring oss på 08-669 22 12 eller kontakta oss via kontaktformuläret här under.

    Varukorg
    Rulla till toppen