Bauerfeind GenuTrain

1,200 kr

Bauerfeind GenuTrain är en knäortos för avlastning och stabilisering av knäleden.

Funktion: GenuTrain fungerar genom att ge kompression och massageeffekt. Den verkar också genom att stimulera muskulaturen kring knäleden att arbeta mer stabiliserande.

Bauerfeind GenuTrain är anatomiskt formstickad och det bidrar starkt till att ortosen får en optimal passform. Den kommer också i åtta olika storlekar så i de allra flesta fallen går det att hitta en storlek som sitter perfekt. Materialet som GenuTrain är tillverkad i släpper igenom gott om luft och det möjliggör att den kan användas under hela dagen.

  • Artros i knäleden
  • Artrit
  • Lätt instabilitet
  • Menisksmärta
  • Smärta efter trauma eller operation
Artikelnr: Inte tillgänglig Kategori: Taggar: , , ,
Nollställ

BAUERFEIND

Tyska Bauerfeind tillverkar ortoser för kroppens alla leder och är en av marknadsledarna när det kommer till ortoser och skoinlägg. All tillverkning sker i deras egen fabrik i Tyskland och produkterna håller utmärkt kvalité både gällande funktion och hållbarhet.

Storlek

0, 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7

Tvättråd

Den här produkten, och alla Train produkter från Bauerfeind, kan maskintvättas separat i 30°C. Var uppmärksam på följande:
För produkter med kardborre, ta bort dem om möjligt, annars sätt fast dem som de är menade att sitta. Om möjligheten finns, ta bort gelpads och deras skydd/fodral innan tvättning. Vi rekommenderar att man använder en tvättpåse och inte överstiger 500 varv/minut på tvättmaskinen. Låt produkten lufttorka, torka inte i torktumlare. Tvätta produkten regelbundet för att bibehålla god kvalité på de stickade delarnas kompressionseffekt.

Recensioner

Det finns inga produktrecensioner än.

Endast inloggade kunder som köpt den här produkten får lämna en recension.

Scroll to Top