Bauerfeind GenuTrain

1,200 kr

Marknadens bästa knäskydd för allmän smärta i knäleden. Det är ett väldigt effektivt skydd som genom att aktivera kroppens muskler kring knäleden minskar smärta och skapar stabilitet. Bauerfeind GenuTrain är en knäortos som avlastar och stabiliserar knäleden och används vid följande besvär:

  • Artros i knäleden
  • Artrit
  • Allmän diffus knäsmärta
  • Lätt instabilitet
  • Menisksmärta
  • Smärta efter trauma eller operation

Storleksguide

Nollställ
Artikelnr: 2020 Kategori: Taggar: , , ,

Funktion: GenuTrain fungerar genom att ge kompression och massageeffekt. Den verkar också genom att stimulera muskulaturen kring knäleden att arbeta mer stabiliserande.

Bauerfeind GenuTrain är anatomiskt formstickad och det bidrar starkt till att ortosen får en optimal passform. Den kommer också i åtta olika storlekar så i de allra flesta fallen går det att hitta en storlek som sitter perfekt. Materialet som GenuTrain är tillverkad i släpper igenom gott om luft och det möjliggör att den kan användas under hela dagen.

Tips! Storleken ska alltid mätas i stående position med ca 30° flexion (böj) i knäleden.


BAUERFEIND

Tyska Bauerfeind tillverkar ortoser för kroppens alla leder och är en av marknadsledarna när det kommer till ortoser och skoinlägg. All tillverkning sker i deras egen fabrik i Tyskland och produkterna håller utmärkt kvalité både gällande funktion och hållbarhet.

Tvättråd

Den här produkten, och alla Train produkter från Bauerfeind, kan maskintvättas separat i 30°C. Var uppmärksam på följande:
För produkter med kardborre, ta bort dem om möjligt, annars sätt fast dem som de är menade att sitta. Om möjligheten finns, ta bort gelpads och deras skydd/fodral innan tvättning. Vi rekommenderar att man använder en tvättpåse och inte överstiger 500 varv/minut på tvättmaskinen. Låt produkten lufttorka, torka inte i torktumlare. Tvätta produkten regelbundet för att bibehålla god kvalité på de stickade delarnas kompressionseffekt.

Recensioner

Det finns inga produktrecensioner än.

Endast inloggade kunder som köpt den här produkten får lämna en recension.

Scroll to Top

Bauerfeind GenuTrain Storleksguide

Bauerfeind GenuTrain Storleksguide