Bauerfeind LumboTrain

2,250 kr

Bauerfeind LumboTrain är en ortos för stabilisering av ländryggen. Den avlastar och aktiverar muskulaturen i ländryggen samt har en specifik design och passform för dam respektive herr.

Funktion: Ortosen verkar smärtlindrande och aktiverar muskulaturen i ländryggen som därigenom ger en bättre stabilitet och hållning.

Indikation:

  • Ländryggssyndrom
  • Muskulär insufficiens i ländryggen
  • Diskektomi
Artikelnr: Inte tillgänglig Kategori: Taggar: , , ,
Nollställ

BAUERFEIND

Tyska Bauerfeind tillverkar ortoser för kroppens alla leder och är en av marknadsledarna när det kommer till ortoser och skoinlägg. All tillverkning sker i deras egen fabrik i Tyskland och produkterna håller utmärkt kvalité både gällande funktion och hållbarhet.

Storlek

1, 2, 3, 4, 5, 6, 7

Välj modell

Herr, Dam

Tvättråd

Den här produkten, och alla Train produkter från Bauerfeind, kan maskintvättas separat i 30°C. Var uppmärksam på följande:
För produkter med kardborre, ta bort dem om möjligt, annars sätt fast dem som de är menade att sitta. Om möjligheten finns, ta bort gelpads och deras skydd/fodral innan tvättning. Vi rekommenderar att man använder en tvättpåse och inte överstiger 500 varv/minut på tvättmaskinen. Låt produkten lufttorka, torka inte i torktumlare. Tvätta produkten regelbundet för att bibehålla god kvalité på de stickade delarnas kompressionseffekt.

Scroll to Top