Cykelbelysning M Tiger Sports BikeRay City Clip Bak

190 kr

BikeRay City Clip är en supersmidig cykellampa för dig som behöver synas i trafiken. Fungerar precis som en klädnypa och kläms enkelt på din cykel, barnvagn, rullator, spark, kickbike eller liknande. Bara att stoppa ned i fickan och klämma på igen om du ska in och ut i affärer eller liknande.

Slut i weblager. För aktuellt butikssaldo, kontakta din närmsta butik.

Artikelnr: 9055 Kategori: Etiketter: , , ,

BikeRay City Clip är en supersmidig cykellampa för dig som behöver synas i trafiken. Fungerar precis som en klädnypa och kläms enkelt på din cykel, barnvagn, rullator, spark, kickbike eller liknande. Battericell ingår i paketet och lamporna laddas enkelt och smidigt via USB – kabel medföljer självklart. Svart lampa fram som lyser vitt och röd lampa bak som lyser rött.

Det här är inte en särskilt ljusstark lampa för att du ska se utan är byggd för att du ska synas. Därav ett perfekt alternativ i stadsmiljöer. Den stora fördelen vi ser med City Clip är smidigheten och att du enkelt klämmer på och av den i en handvändning. Bara att stoppa ned i fickan och klämma på igen om du ska in och ut i affärer eller liknande.

Varukorg
Rulla till toppen