BOLA

Svenska BOLA har över 90 års erfarenhet av strumpor. Egentligen behöver vi inte förklara mer varför vi har deras produkter i vårt sortiment. All stickning och distribution sker fortfarande i Bolas stickeri i Västergötland. Hemvävt med andra ord. Det gillar vi!

BOLA strumpor

Från BOLA har vi flertalet strumpor med riktigt fin och finurlig funktion. Det märks att de varit med och tillverkat strumpor ända sedan 1931 och än idag tillverkas alla strumpor i Grönahög i Västergötland. I vårt sortiment har vi fokuserat på en del träningsstrumpor som transporterar fukt bra och flertalet modeller som löser problem. Vi har numer många kunder som kontinuerligt köper en och samma modell för att de fungerar så pass bra. Bola Dubbel Viafil är ett fint exempel på en sådan strumpa där funktionen svarar upp mot ett besvär. Stickad i dubbla skikt för att minska friktion och därigenom minska risken för skavsår och blåsor.

Bola Softsock Merinoull är en annan modell som är oerhört uppskattad. En mjuk socka med en lös och bred resår för att inte irritera över underbenet. Självklart är den också stickad utan tåsöm. Ett perfekt val för känsliga fötter och diabetiker. Har du funderingar om vilken modell som skulle kunna passa dig bra, då rekommenderar vi dig att kontakta oss på info@gaochlopkliniken.se eller komma förbi någon av våra kliniker. Undrar du förresten vad BOLA står för? Namnet kommer av grundarna Helge och Bertil, två bröder med efternamnet Olander. Bröderna Olander AB.

Varukorg
Rulla till toppen