Topo Athletic

Söker du en sko med bredare framfot och gott om plats kommer du ha hittat hem. Rymlig över tårna, lågt häl-tå dropp och bekvämt stöd i hålfoten. Där har vi de tre egenskaper som kännetecknar Topo Athletic.

Skor från Topo Athletic

Topo Athletic grundades 2013, så det är ett relativt nytt märke i skobranschen. Trots det har Topo på den korta tiden snabbt slagit sig in och hittat sin nisch. Löparskor med låg vikt, rymlig framfot och max 5 millimeter häl-tå dropp. Där har vi receptet som har använts för att skapa löparskor med skön komfort och funktion. Hos oss hittar du flertalet modeller från Topo, från lättviktsskor för intervaller till modellen Phantom som lämpar sig väl för längre pass.

Funderar du över skillnaderna på Topo skor? Här är de utmärkande egenskaperna på de vanligaste modellerna.

  • Phantom är en av de modeller som säljer bäst. Den är byggd för mängdträning och har mycket stötdämpning. Väldigt omtyckt och används inte bara för löpning utan många nyttjar den även som promenadsko eller till vardags.
  • Ultrafly har en perfekt avvägning i vikt och dämpning för att bli en allt-i-ett sko. Klarar långpass men är så pass nätt att den även blir löpglad i högre tempo.
  • Ultraventure är Topos mest stötdämpande trailsko. Fungerar minst lika bra att vandra i som att springa terränglöpning. Den höga mellansulan ger gott skydd men trivs bäst i öppen terräng.
  • Trailventure är för dig som promenerar eller vandrar och önskar en vattentät lösning.
Varukorg
Rulla till toppen