Bauerfeind OmoTrain

1,800 kr

Bauerfeind OmoTrain är en aktivortos för ökad stabilitet i axelleden.

Indikation:

  • Artros
  • Posttraumatisk irritation
  • Postoperativ irritation

Storleksguide

Nollställ
Artikelnr: 2040 Kategori: Taggar: , ,

Funktion: OmoTrain stabiliserar axelleden, ger masserande effekt samt viktigast: aktiverar muskulaturen kring axelleden. Detta ger sammantaget en smärtlindrande effekt. Vid behov finns även en masserande pelott som verkar på typiska smärtpunkter. Genom sitt formstickade material med kompression och draget från det speciella bandsystemet centrerar OmoTrain axelleden och skyddar den från smärtsamma cirkelrörelser. Rörelser, som till exempel sidolyft uppåt med armen, stöds däremot för att stärka muskulaturen.

Övrigt: OmoTrain kan användas på såväl höger som vänster axel. Materialet är luftgenomsläppligt och formstickat för att ge bra passform och hög användningsvänlighet. Bör inte användas vid impingement i axeln


BAUERFEIND

Tyska Bauerfeind tillverkar ortoser för kroppens alla leder och är en av marknadsledarna när det kommer till ortoser och skoinlägg. All tillverkning sker i deras egen fabrik i Tyskland och produkterna håller utmärkt kvalité både gällande funktion och hållbarhet.

Tvättråd

Den här produkten, och alla Train produkter från Bauerfeind, kan maskintvättas separat i 30°C. Var uppmärksam på följande:
För produkter med kardborre, ta bort dem om möjligt, annars sätt fast dem som de är menade att sitta. Om möjligheten finns, ta bort gelpads och deras skydd/fodral innan tvättning. Vi rekommenderar att man använder en tvättpåse och inte överstiger 500 varv/minut på tvättmaskinen. Låt produkten lufttorka, torka inte i torktumlare. Tvätta produkten regelbundet för att bibehålla god kvalité på de stickade delarnas kompressionseffekt.

Scroll to Top

Bauerfeind OmoTrain Storleksguide

Bauerfeind OmoTrain Storleksguide