Bauerfeind OmoTrain

1,800 kr

Bauerfeind OmoTrain är en aktivortos för ökad stabilitet i axelleden.

Funktion: OmoTrain stabiliserar axelleden, ger masserande effekt samt viktigast: aktiverar muskulaturen kring axelleden. Detta ger sammantaget en smärtlindrande effekt. Vid behov finns även en masserande pelott som verkar på typiska smärtpunkter.

Indikation:

  • Artros
  • Posttraumatisk irritation
  • Postoperativ irritation

Övrigt: OmoTrain kan användas på såväl höger som vänster axel. Materialet är luftgenomsläppligt och formstickat för att ge bra passform och hög användningsvänlighet.

Artikelnr: Inte tillgänglig Kategori: Taggar: , ,
Nollställ

BAUERFEIND

Tyska Bauerfeind tillverkar ortoser för kroppens alla leder och är en av marknadsledarna när det kommer till ortoser och skoinlägg. All tillverkning sker i deras egen fabrik i Tyskland och produkterna håller utmärkt kvalité både gällande funktion och hållbarhet.

Storlek

0, 1, 2, 3, 4, 5, 6

Tvättråd

Den här produkten, och alla Train produkter från Bauerfeind, kan maskintvättas separat i 30°C. Var uppmärksam på följande:
För produkter med kardborre, ta bort dem om möjligt, annars sätt fast dem som de är menade att sitta. Om möjligheten finns, ta bort gelpads och deras skydd/fodral innan tvättning. Vi rekommenderar att man använder en tvättpåse och inte överstiger 500 varv/minut på tvättmaskinen. Låt produkten lufttorka, torka inte i torktumlare. Tvätta produkten regelbundet för att bibehålla god kvalité på de stickade delarnas kompressionseffekt.

Scroll to Top