Bauerfeind MalleoLoc

1,400 kr

Bauerfeind MalleoLoc är en stabiliserande ortos för fotleden. Vid rehabilitering av uttänjda eller avdragna ledband är det här en utmärkt produkt. Stabil konstruktion i en smidig passform som fungerar lika väl till vardags som vid idrott.
  • Efter allvarliga fotledsstukningar eller ledbandsrupturer
  • Kroniskt svaga ledband
  • Instabilitet i fotleden
  • Motverkar supination

Storleksguide

Artikelnr: Inte tillgänglig Kategori: Taggar: , , ,
Nollställ

Funktion: Bauerfeind MalleoLoc stabiliserar fotleden och förhindrar att man trampar snett. Med ett stabilt och smidigt stöd på yttersidan av fotleden motverkas supination men all rörlighet i övrigt bibehålls.


BAUERFEIND

Tyska Bauerfeind tillverkar ortoser för kroppens alla leder och är en av marknadsledarna när det kommer till ortoser och skoinlägg. All tillverkning sker i deras egen fabrik i Tyskland och produkterna håller utmärkt kvalité både gällande funktion och hållbarhet.

Tvättråd

Den här produkten, och alla Train produkter från Bauerfeind, kan maskintvättas separat i 30°C. Var uppmärksam på följande:
För produkter med kardborre, ta bort dem om möjligt, annars sätt fast dem som de är menade att sitta. Om möjligheten finns, ta bort gelpads och deras skydd/fodral innan tvättning. Vi rekommenderar att man använder en tvättpåse och inte överstiger 500 varv/minut på tvättmaskinen. Låt produkten lufttorka, torka inte i torktumlare. Tvätta produkten regelbundet för att bibehålla god kvalité på de stickade delarnas kompressionseffekt.

Välj fot

Höger, Vänster

Scroll to Top

Bauerfeind MalleoLoc Storleksguide

Bauerfeind MalleoLoc Storleksguide