Bauerfeind GenuTrain P3

1,800 kr

Bauerfeind GenuTrain P3 är en knäledsortos med fokus på att förbättra knäskålens riktning och stabilisera dess position. Den har även en snillrik avlastning för löparknä. Vi rekommenderar GenuTrain P3 vid följande besvär och diagnoser:

Storleksguide

Nollställ

Funktion: GenuTrain P3 arbetar på flera sätt. Den främsta egenskapen är att den förbättrar knäskålens (patella) riktning och motverkar att knäskålen förskjuts lateralt (utåt). Som alla andra GenuTrain varianter så ger P3 också en komprimerande och masserande effekt för att minska svullnad, aktivera muskulaturen kring knäleden och därigenom förbättra stabiliteten. På utsidan av ortosens övre kant finns också en smart lösning som ger en muskelavslappnande effekt för tractus iliotibilalis, den mjukdel som irriteras vid löparknä.

GenuTrain P3 är anatomiskt formstickad och det ger en riktigt behaglig coh stabil passform. Materialet som P3 tillverkas i är väldigt töjbart och hudvänligt då det släpper igenom luft bra. Dessa egenskaper bidrar till att ortosen kan användas hela dagarna.


BAUERFEIND

Tyska Bauerfeind tillverkar ortoser för kroppens alla leder och är en av marknadsledarna när det kommer till ortoser och skoinlägg. All tillverkning sker i deras egen fabrik i Tyskland och produkterna håller utmärkt kvalité både gällande funktion och hållbarhet.

Tvättråd

Den här produkten, och alla Train produkter från Bauerfeind, kan maskintvättas separat i 30°C. Var uppmärksam på följande:
För produkter med kardborre, ta bort dem om möjligt, annars sätt fast dem som de är menade att sitta. Om möjligheten finns, ta bort gelpads och deras skydd/fodral innan tvättning. Vi rekommenderar att man använder en tvättpåse och inte överstiger 500 varv/minut på tvättmaskinen. Låt produkten lufttorka, torka inte i torktumlare. Tvätta produkten regelbundet för att bibehålla god kvalité på de stickade delarnas kompressionseffekt.

Recensioner

Det finns inga produktrecensioner än.

Endast inloggade kunder som köpt den här produkten får lämna en recension.

Scroll to Top

Bauerfeind GenuTrain P3 Storleksguide

Bauerfeind GenuTrain P3 Storleksguide