Bauerfeind Sports Knee Support

900 kr

Bauerfeind Sports Knee Support är ett effektivt skydd vid smärtor i knäna. Tack vare en komprimerande effekt, hjälper skyddet knäleden att bibehålla en bra rörelse även under längre fysiska aktiviteter. Samtidigt masserar skyddet muskler, ligament och senor kring knäleden vilket har en positiv effekt på det sensomotoriska systemet. Enkelt översatt så får skyddet kroppen att arbeta mer effektivt för att stabilisera knäleden. Det här knäskyddet lämpar sig väl för överbelastning och smärtor i knäleden.

  • Anatomiskt stickat
  • Luftgenomsläppligt material
  • Stimulerar musklerna att avlasta knäleden
  • Mot knäsmärtor

Storleksguide

Nollställ
Artikelnr: 2025 Kategori: Taggar: , ,

Tips! Sports Knee Support är primärt anpassat för att användas under idrottande. Söker du ett knäskydd att använda hela dagarna bör du istället titta på Bauerfeind GenuTrain eller någon av de andra GenuTrain modellerna.


BAUERFEIND

Tyska Bauerfeind tillverkar ortoser för kroppens alla leder och är en av marknadsledarna när det kommer till ortoser och skoinlägg. All tillverkning sker i deras egen fabrik i Tyskland och produkterna håller utmärkt kvalité både gällande funktion och hållbarhet.

Tvättråd

Den här produkten kan maskintvättas separat i 30°C. Var uppmärksam på följande:
För produkter med kardborre, ta bort dem om möjligt, annars sätt fast dem som de är menade att sitta. Om möjligheten finns, ta bort gelpads och deras skydd/fodral innan tvättning. Vi rekommenderar att man använder en tvättpåse och inte överstiger 500 varv/minut på tvättmaskinen. Låt produkten lufttorka, torka inte i torktumlare. Tvätta produkten regelbundet för att bibehålla god kvalité på de stickade delarnas kompressionseffekt.

Recensioner

Det finns inga produktrecensioner än.

Endast inloggade kunder som köpt den här produkten får lämna en recension.

Scroll to Top

Bauerfeind Sports Knee Support

Bauerfeind Sports Knee Support