Bauerfeind LordoLoc

1,400 kr

Bauerfeind LordoLoc är en lätt stabiliserande ortos för ländryggen och övergången mot korsryggen (sacrum).

Funktion: LordoLoc har en muskelaktiverande funktion vilket gör att din kropp tillsammans med ortosen ger bättre stabilitet och därmed en avlastande effekt.

Indikation:

  • Ländryggssyndrom
  • Muskulär svaghet/insufficiens i ländryggen

Övrigt: Formstickad och elastisk för att ge optimal passform. Materialet är luftgenomsläppligt så den kan användas hela dagarna.

Artikelnr: Inte tillgänglig Kategori: Taggar: , , ,
Nollställ

BAUERFEIND

Tyska Bauerfeind tillverkar ortoser för kroppens alla leder och är en av marknadsledarna när det kommer till ortoser och skoinlägg. All tillverkning sker i deras egen fabrik i Tyskland och produkterna håller utmärkt kvalité både gällande funktion och hållbarhet.

Storlek

1, 2, 3, 4, 5, 6

Tvättråd

Den här produkten, och alla Train produkter från Bauerfeind, kan maskintvättas separat i 30°C. Var uppmärksam på följande:
För produkter med kardborre, ta bort dem om möjligt, annars sätt fast dem som de är menade att sitta. Om möjligheten finns, ta bort gelpads och deras skydd/fodral innan tvättning. Vi rekommenderar att man använder en tvättpåse och inte överstiger 500 varv/minut på tvättmaskinen. Låt produkten lufttorka, torka inte i torktumlare. Tvätta produkten regelbundet för att bibehålla god kvalité på de stickade delarnas kompressionseffekt.

Recensioner

Det finns inga produktrecensioner än.

Endast inloggade kunder som köpt den här produkten får lämna en recension.

Scroll to Top