AETREX

Aetrex är en av världens största tillverkare av ortopediska skoinlägg. Med en mängd olika varianter kan vi matcha rätt inlägg efter dina behov, förutsättningar och belastningsmönster.

Aetrex olika skoinlägg

Aetrex har ett gigantiskt sortiment av olika modeller. Modellerna syftar främst till vilken idrott eller aktivitet de primärt är anpassade för. Men även om en modell heter Compete så går det alldeles utmärkt att använda den till vardags. Inom varje modell finns flertalet olika varianter av skoinlägg för att verkligen kunna matcha placeringen och mängden stöd efter dina behov och förutsättningar. När vi guidar dig till rätt skoinlägg från Aetrex så utgår vi alltid från ditt belastningsmönster och vad vi vill avlasta på din kropp. Med Aetrex skoinlägg stödjer vi upp framfoten, avlastar hälar, korrigerar vinklar kring fotleden och minskar belastningen uppåt i kroppen.

Aetrex L400-serien

L400-serien är Aetrex Compete modell. En fint uppbyggd serie med dämpning som passar lika bra till vardags som i ett par träningsskor. Från L400-serien har vi två olika varianter av skoinlägg, L400 och L405. Mängden stötdämpning är densamma på båda, det som skiljer inläggen åt är stödet för framfoten. På L405 sitter en pelott som specifikt avlastar den främre trampdynan, denna saknas på L400.

Aetrex L600-serien

Även här har vi två olika varianter, L600 och L605, som skiljer sig åt via pelotten. L605 har en pelott och därmed tydligare stöd för främre trampdynan. L600 har det inte. L600-serien är något tunnare än vad L400-serien är. Känner du med dig att du har skor som sitter lite tightare eller önskar ett något nättare skoinlägg är det från den här serien vi väljer.

Aetrex L2200-serien

Med den memory foam som utgör kärnan i de här inläggen så ligger fokus mycket på mjukhet, stötdämpning och komfort. Samtidigt ger de stöd för både hålfoten och avlastning för den främre trampdynan. Är du i behov av, eller trivs med, en mjuk känsla under och kring dina fötter så är L2200 definitivt den serie du ska testa.

Varukorg

Filter


Rulla till toppen