ECCO

Danska Ecco har skor för alla årets alla dagar, dygnets alla timmar. Den mer stilrena skon eller sandalen på jobbet, promenadskon när du rör dig på fritiden, den vattentäta kängan vid dagsturen på fjället eller i skogen. Aktiviteterna kan variera men vi lovar att du kan finna en lämplig sko från Ecco vid samtliga tillfällen.

Ecco skor

Ecco har under lång tid varit synonymt med kvalité och fotriktiga skor. Med 3000 butiker och tillverkning av skor sedan 1963 får vi nog säga att danska Ecco är ett både välkänt och etablerat skomärke. Med hög kvalité på materialen och en känsla för design har Ecco en fot i både modebranschen och den andra i skobranschen där funktion är mer i fokus. De har helt enkelt ett sortiment av skor som täcker alla tänkbara olika aktiviteter och tillfällen. Så oavsett om du är på jakt efter sandaler, kängor eller promenadskor kommer Ecco ha ett alternativ. För både herrar och damer.

Ecco sandaler

Letar du sandaler till arbetet kan ett par från Ecco vara ett hett alternativ. Deras modell Ecco Offroad Andes II är en av våra favoriter och kännetecknar mycket av det Ecco uppskattas för - hållbarhet och funktion. Välj ett par Ecco sandaler om du vill ha funktion, passform och hållbarhet i samma förpackning.

Varukorg
Rulla till toppen