On Running

On Running är ett schweiziskt löparmärke med innovativa men avskalade detaljer. Hela deras koncept är baserat på idén att du ska landa mjukt och ha en explosiv avveckling av steget. Eller som de själva säger: – Det ska kännas som att springa på moln.

On Running löparskor

On Running grundades i Zürich, Schweiz, så nyligt som 2010. Har du en gång sett ett par löparskor från On så har du säkerligen lagt märke till den annorlunda konstruktionen på mellansulan. Med håligheterna som On valt att kalla CloudTec. Den unikt formade konstruktionen skapar dämpning både vertikalt och horisontellt och hjälper till att skapa fart framåt vid avvecklingen av löpsteget. En detalj vi gärna lyfter fram med skor från On är passformen. Trots att många av deras modeller kan verka rätt så avskalade med material så sitter de oftast oerhört bekvämt.

On Running - The Roger Collection

Från löparskor till sneakers är steget inte långt. Och med tennisspelaren Roger Federer som partner i företaget var vägen självklar att bredda sortimentet mot de klassiska tennisskorna. Sneakers som sitter lika bra på kontoret som på stan eller festen. Stilren design möter kvalité och passform. Hos oss hittar du flera varianter av The Roger, en underbar sneaker med härlig dämpning och schysst design.

Har du funderingar om On och deras skor är du välkommen att ställa frågor till oss. Du kan endera maila oss på info@gaochlopkliniken.se eller titta förbi någon av våra kliniker.

Varukorg

Filter


Rulla till toppen