Bauerfeind EpiTrain

1,000 kr

Tennisarmbåge och smärttillstånd kring armbågen är två av de vanligaste problemen som vi rekommenderar Bauerfeind EpiTrain till. Den är också anpassad för att behandla och avlasta smärtor vid följande besvär:

Storleksguide

Nollställ

Funktion: Bauerfeind EpiTrain är en ortos som ger kompression kring armbågen samt en tryckavlastning över epikondylerna som behandlar och minskar smärtan vid tennis- eller golfarmbåge.


BAUERFEIND

Tyska Bauerfeind tillverkar ortoser för kroppens alla leder och är en av marknadsledarna när det kommer till ortoser och skoinlägg. All tillverkning sker i deras egen fabrik i Tyskland och produkterna håller utmärkt kvalité både gällande funktion och hållbarhet.

Tvättråd

Den här produkten, och alla Train produkter från Bauerfeind, kan maskintvättas separat i 30°C. Var uppmärksam på följande:
För produkter med kardborre, ta bort dem om möjligt, annars sätt fast dem som de är menade att sitta. Om möjligheten finns, ta bort gelpads och deras skydd/fodral innan tvättning. Vi rekommenderar att man använder en tvättpåse och inte överstiger 500 varv/minut på tvättmaskinen. Låt produkten lufttorka, torka inte i torktumlare. Tvätta produkten regelbundet för att bibehålla god kvalité på de stickade delarnas kompressionseffekt.

Recensioner

Det finns inga produktrecensioner än.

Endast inloggade kunder som köpt den här produkten får lämna en recension.

Scroll to Top

Bauerfeind EpiTrain Storleksguide

Bauerfeind EpiTrain Storleksguide