Bauerfeind AchilloTrain Pro

1300 kr

Bauerfeind AchilloTrain Pro är en stickad ortos som används vid smärtproblematik i hälsenan.

Storleksguide

Nollställ

Det här är en av våra favoriter, ett riktigt effektivt och fint skydd för hälsenan och dess omgivande strukturer. Många känner en snabb förbättring när de börjar använda skyddet. Och vad vi verkligen gillar är att den ger effekt och behandlar smärtorna när du rör dig.

Funktion: Bauerfeind AchilloTrain Pro ger kompression samt en masserande effekt på hälsenan. Dessa egenskaper hjälper senan till snabbare läkning och har en smärtlindrande effekt.


BAUERFEIND

Tyska Bauerfeind tillverkar ortoser för kroppens alla leder och är en av marknadsledarna när det kommer till ortoser och skoinlägg. All tillverkning sker i deras egen fabrik i Tyskland och produkterna håller utmärkt kvalité både gällande funktion och hållbarhet.

Tvättråd

Den här produkten, och alla Train produkter från Bauerfeind, kan maskintvättas separat i 30°C. Var uppmärksam på följande:
För produkter med kardborre, ta bort dem om möjligt, annars sätt fast dem som de är menade att sitta. Om möjligheten finns, ta bort gelpads och deras skydd/fodral innan tvättning. Vi rekommenderar att man använder en tvättpåse och inte överstiger 500 varv/minut på tvättmaskinen. Låt produkten lufttorka, torka inte i torktumlare. Tvätta produkten regelbundet för att bibehålla god kvalité på de stickade delarnas kompressionseffekt.

Varukorg
Scroll to Top

Bauerfeind AchilloTrain Pro Storleksguide

Bauerfeind AchilloTrain Pro Storleksguide