Gå & Löp

Vårt egna sortiment består av en blandning av skoinlägg, strumpor och avlastande hjälpmedel. Maila oss på info@gaochlopkliniken.se om du har funderingar. Eller ännu hellre, kom förbi någon av våra kliniker så guidar vi dig rätt på plats.

Vårt eget sortiment

Vi älskar verkligen våra leverantörers produkter. Men ibland saknar vi produkter med just de egenskaper vi vill ha. Då kliver våra ortopedtekniker och sjukgymnaster in. Med all samlad erfarenhet och kunskap de besitter ser vi till att själva plocka fram produkter med de egenskaper vi vill ha. Här hittar du skoinlägg med specifika avlastningar för exempelvis hälsporre eller hallux valgus och mer generella varianter som fungerar toppen i nätta skor.

Alla produkter här kan du köpa både här i vår webshop eller på våra kliniker. Är du osäker på vilken modell du bör sikta på eller om du hellre bör boka en tid hos någon av våra ortopedtekniker? Då lyfter du luren och ringer oss, mailar oss på info@gaochlopkliniken.se eller kommer förbi någon av våra kliniker. Oavsett ditt val så får du hjälp av utbildad personal med erfarenhet av belastningssmärtor och utprovning av skoinlägg och fotbäddar.

  • Gå & Löp Medical Hälsporreinlägg är ett utmärkt val för dig med hälsporre. Mjuk, komfortabel och med ett fint stöd under hålfoten.
  • Gå & Löp Medical Hälsporreinlägg Pro har lite mer exklusiva och effektiva material än ovanstående.
  • Gå & Löp Medical Rullsula är valet för dig med smärtor kring stortån exempelvis hallux valgus eller hallux rigidus.
  • Gå & Löp Medical Memoryfoam har en mjuk och behaglig dämpning för dig med känsliga ömma fötter.
  • Tunna inlägg i olika utföranden när du har mindre plats i skorna och söker ett nättare tunnare inlägg. Finns både hellånga, halvsula och med en lätt dämpning.
  • I samarbete med BOLA har vi också plockat fram strumpor som fungerar lika bra vid träning som till vardags.
Varukorg

Filter


Rulla till toppen