Stance

Stance är ett amerikanskt företag som tillverkar strumpor för både vardag, träning och uteliv. Alltid sydda för höger respektive vänster fot, suverän passform och fantastisk hållbarhet.

Stance strumpor - hållbara och bekväma

Stance strumpor utmärker sig på flera vis. De är oerhört hållbara, har suverän passform och motiven bjuder in till att vara originella. Med förstärkningar på de mest utsatta områdena har samtliga strumpor från Stance en riktigt bra hållbarhet. Vi är många som använder dem regelbundet och trots ihärdigt slitage så håller de ihop, år efter år. Vill du ha en extra slitstark modell så ska du kika på de modeller som på produkttexten är märkta Infiknit. De håller i princip för evigt, rispas inte upp och slits extremt långsamt. Tror du oss inte? Prova, du kommer inte bli besviken.

Du hittar såväl tunna som tjocka varianter, låga ankelstrumpor, knähöga modeller och allt däremellan från Stance. Ofta med ett härligt motiv som du kan känna dig rätt så ensam om att använda, för här byts motiven ut snabbt.

Stance strumpor i olika höjder

Osäker på vilken höjd strumpan har? Hur lång upp på benet den går. Stance kommer som sagt i olika längder och klassas in enligt följande:

  • Tab - Låga ankelstrumpor som går precis till skokanten.
  • Quarter (QTR) - kvartshöga modeller som sträcker sig upp kring fotknölarna.
  • Crew - det vi kan benämna som en klassisk höjd på en strumpa. En bit upp på underbenet helt enkelt.
  • Over the calf (OTC) - knähöga modeller för dig som gillar den stilen eller vill ha en varmare strumpa vintertid.
Varukorg
Rulla till toppen