Woolpower

Woolpower tillverkar samtliga sina produkter hela vägen från garn till färdig produkt i sin fabrik i Östersund. Deras kläder bygger på att klä sig enligt flerlagerprincipen. Det ger ett effektivt skydd mot väder och vind.

Woolpower strumpor

Woolpowers strumpor kommer i flera tjocklekar som kan kombineras efter dina önskemål, väder och aktivitetsnivå. Isoleringsskalan visar strumpornas tjocklek där Liner är tunnast och 400 tjockast.

Liner - Har du förslagsvis underst, närmast huden. Liner är ett material som innehåller mer ull än 200 och 400 men är samtidigt svalare.

200 - Woolpowers tunnaste variant av ullfrotté. Ett slitstarkt material av merinoull, polyamid och luft. Det är luften i materialet som isolerar värmen som din kropp producerar.

400 - Perfekt när det börjar bli kallare ute eller om du är väldigt frusen. Förslagsvis använder du en Liner strumpa under som är anpassat för att användas närmast kroppen. Då drar du fördel av merinoullens alla goda egenskaper, från huden och utåt.

Att använda en strumpa i ull har, förutom de fina värmande och fukttransporterande egenskaperna, den positiva egenskapen att de inte luktar illa efter användning. Detta beror på att ull har en antibakteriell egenskap. Testa så kommer du snabbt märka skillnad mot dina bomullsstrumpor.

Varukorg
Rulla till toppen