Brooks

Här hittar du löparskor för asfalt och terrängen från amerikanska löpargiganten Brooks. Är du fundersam vilken modell som passar dig bäst så kan du maila oss på info@gaochlopkliniken.se eller så tittar du förbi någon av våra kliniker för experthjälp.

Löpningen är i fokus hos Brooks

Löpning och tillverkning av löparprodukter är det som är i fokus hos det amerikanska märket Brooks. Och det märks tydligt på deras löparskor. Brooks historia sträcker sig ända tillbaks till 1914 men det är först 1972 som de kliver in i löparbranschen. Med ett par skor från Brooks på fötterna tar Yale studenten Frank Shorter hem marathon distansen på OS i München. Vi älskar deras löparskor, både för mängdträning och för snabbare intervallpass.

På senare år har Brooks tagit stora kliv och verkligen fått till passform och funktion på sina skor riktigt bra. Och det märks på återkommande kunder. Många är väldigt nöjda och känner att de hittat hem. Vare sig du vill nöta asfalt, njuta av elljusspåret eller besegra terrängen hittar du en modell från Brooks.

Varukorg

Filter


Varumärke

Skostorlek

Färg

Skons stabilitet

Rulla till toppen