Maurten

Sportdryck och gel som ger dig mer energi och är skonsamt mot din mage. Dubbel vinst – bättre resultat! Den stora differensen på Maurtens produkter är att de i varje produkt får in mer energi och samtidigt har ett skonsammare upptag än samtliga sina konkurrenter.

Vill du ha det bästa när det kommer till sportdrycker och energitillförsel under träning/tävling? Då är det Maurten som gäller. Att tillföra extra energi i form av kolhydrater under långa träningspass eller lopp är ett måste. Risken är dock att din mage sparkar bakut och säger nej tack. Det kan ibland bli för mycket för vad vår magsäck klarar av. Men det är just den biten som Maurten har löst, på ett minst sagt snillrikt och vetenskapligt vis. Genom att kolhydraterna och saltet du dricker, i exempelvis deras Drink Mix, kapslas in i hydrogel så fort de kommer i kontakt med magsäcken kan de passera magsäcken utan att brytas ned. Upptagningen sker först i tarmarna och skonar på så vis magen helt och hållet. Du får in dig mer energi och slipper magstrul. Det blir inte bättre!
  • Maurten Drink Mix - Är uppbyggd och fungerar precis som ovan angivet med hjälp av hydrogel. Varje påse blandas i 500 ml vatten och dricks. Finns i två olika varianter, Drink Mix 160 och Drink Mix 320 som skiljer sig åt gällande mängden kolhydrater i varje påse. I Mix 160 får du 40 gram kolhydrater, Mix 320 bjuder din kropp på 80 gram kolhydrater.
  • Maurten Gel - I varje gel hittar du 25 gram kolhydrater som redan är inkapslad i hydrogel. Fungerar på samma vis som Drink Mix med skillnaden att dessa inte blandas i vatten utan äts direkt.
  • Maurten Solid - Ingen hydrogelteknik, bara ren energi i form av en klassisk energibar. 44 gram kolhydrater i varje bar. Chokladsmak i Solid C 225 och naturell smak på Solid 225. Osäker på vad du ska välja? Då kan vi tipsa om Maurten Mix Box. En perfekt blandning av Gel och DrinkMix för att täcka ditt behov till träning och tävling.
Varukorg

Filter


Rulla till toppen