New Balance

New Balance startade igång sin verksamhet i början av 1900-talet. Då höll man till i Boston och tillverkade och sålde dåtidens hålfotsinlägg till arbetare som gick och stod större delen av dagarna. Lite liknande som vår verksamhet ser ut idag. Skor med olika breda läster för att bättra matcha fötterna är egenskaper New Balance sätter värde på vilket vi gillar skarpt.

New Balance modeller

New Balance är ett amerikanskt märke och grundades redan 1906. Under lång tid har man haft ett stort fokus på att skomodellerna tillverkas i olika bredder (läster). Det gillar vi skarpt och det går i linje med hur vi vill jobba, att bättre guida rätt fot till rätt sko. New Balance olika modeller namnges oftast med en sifferkombination, exempelvis 1080 eller 840. Är du osäker på vilken modell du ska välja kommer här en kort sammanfattning om de vanligaste modellerna. Samtliga av dessa hittar du allt som oftast i vårt sortiment. Skulle du märka att någon av dem är slutsåld i webshopen så ta gärna kontakt med någon av våra kliniker och hör om de har hemma rätt storlek.

  • 1080 - New Balance toppmodell bland löparskorna. underbar dämpning och byggd för dig med ett neutralt steg. Primärt anpassad för asfalt men fungerar också på grus och elljusspår.
  • 860 - Stabilitetsmodell med ett pronationsstöd. Grymt bra kombination av stabilitet och dämpning.
  • 880 - En sko som passar många fötter och fungerar till en rad olika löppass. Det här är en modell som vi lika gärna kör distanspass som intervaller i.
  • 840 - Walkingsko med gott om utrymme på både bredd och höjd. Har blivit en sko som löst problem med passformen för många av våra kunder.
  • Vongo - En av våra favoriter i kategorin skor med pronationsstöd. Löpglad, lätt och smidig men samtidigt så god stabilitet för dig som behöver extra stadga.
Varukorg
Rulla till toppen