BLACKROLL

Från BLACKROLL hittar du det mesta du behöver för din hemmaträning eller rehabilitering. Deras foam rollers, träningsband och massageutrustning ser till att du håller din kropp i topptrim. Osäker på modell, maila info@gaochlopkliniken.se eller kom till våra kliniker så guidar vi dig rätt.

BLACKROLL Foam Rollers

Välj din modell och kör igång med rehabilitering och träning. Från BLACKROLL har vi en rad olika varianter av foam rollers. Modellerna skiljer sig åt i storlek, hårdhet och yta. Vilken modell som är bäst för dig hjälper vi gärna till med att förklara. Men du kan ha som utgångspunkt att hårdare foam rollers är att rekommendera om du är van utövare. Nybörjare på det här med foam rollers? Då bör du sikta på en BLACKROLL Standard eller BLACKROLL Med Foam Roller.

BLACKROLL har också flertalet varianter med struktur på ytan som skapar mer vibrationer och tryck på musklerna. Oerhört skönt och effektivt. BLACKROLL Mini Foam Roller använder du med fördel till dina fötter och musklerna i fotvalvet. Suveränt att ha vid skrivbordet på kontoret och plocka fram med jämna mellanrum. Är du sugen på mer punktmassage kan vi varmt rekommendera Blackrolls olika bollar, duobollar eller Twister. Placera dem mot en vägg eller på golvet och styr enkelt trycket med din egen kroppstyngd.

BLACKROLL Träningsband

Med träningsbanden får du alla möjligheter att köra igenom hela kroppen. I både träning och rörlighetssyfte. Det är i princip bara din fantasi som sätter gränserna hur du kan jobba med din kropp och träningsbanden. Välj BLACKROLL Loop Band Set för träning av bål, ben och säte. Hugg tag i den längre allsidigare modellen BLACKROLL Multi Band och du har alla möjligheter.

Varukorg

Filter


Rulla till toppen