Saucony

Saucony är ett amerikanskt skomärke som specialiserat sig på löparskor. Men i vårt sortiment hittar du även några riktigt fina walkingskor. Namnet Saucony kommer från Saucony Creek som flyter genom orten Kutztown, Pennsylvania, där företagets första skofabrik låg.

Saucony löparskor för herr och dam

Saucony är ett av de märken vi arbetat allra längst med. Och som vi genom åren varit mest nöjda med. Med ett par Saucony skor på fötterna kan vi lova att du kommer bli väldigt nöjd. Hos oss hittar du många olika modeller för både herr och dam från Saucony. Oavsett om du föredrar löpning på asfalt, grusvägar eller hänger i elljusspåret så har vi en eller flera lämpliga modeller.

Hur man uttalar Saucony har vi hört oräkneliga alternativ på. Vi lägger ingen större vikt på uttalet så länge skorna fungerar väl, men för den korrekte ska det uttalas sock-a-knee.

Neutrala skor från Saucony

Neutrala modeller har vi gott om från Saucony.

  • Triumph är den modellen som alltid legat i topp bland Sauconys neutrala modeller. Rejält stötdämpande och underbar komfort. Helt enkelt en riktigt god kamrat vid löppassen på asfalt.
  • Kinvara har varit en favorit bland lättviktsskorna under väldigt lång tid. Perfekt till intervaller eller loppet du tränat till under lång tid.
  • Endorphin Speed med mer uttalad rullsula och överdimensionerad form på mellansulan.

Pronationsskor från Saucony

Kategorin löparskor med pronationsstöd har varit ett signum för Saucony. Genom åren har de serverat oss löpare som pronerar en rad modeller med utmärkt stabilitet.

  • Omni för dig som behöver rejält med stöd och har lite lägre fotvalv. Vi har den också ofta i en bredare läst för att få till en bra passform för dig med låga fotvalv.
  • Guide för dig som är i behov av ett lättare stöd.

Fortfarande anser vi Saucony vara ett av de märken som tillverkar allra bäst skor för just dig som pronerar och med en rad spännande nyheter, exempelvis Saucony Tempus lovar framtiden gott.

Saucony trailskor för terränglöpning

Med Peregrine i spetsen som den mest populära modellen av har vi från Saucony flertalet alternativ av löparskor anpassade för den mer obanade terrängen och löpning på stigar. Med ett par trailskor från Saucony har du garanterat bra grepp och rejäl slitstyrka på skorna.

Saucony walkingskor

Från löparskor till riktigt bra walkingskor är steget inte särskilt långt. Föga förvånande har vi i vårt sortiment från Saucony några av våra absoluta favoriter bland walking- och promenadskor. Integrity och Echelon Walker hör till de skor som är absolut mest populära bland samtliga våra walkingskor, år efter år. Mycket tack vare hur lätta, smidiga och ergonomiska de är.

Varukorg
Rulla till toppen