Skavsår

Fem bästa tipsen mot skavsår och blåsor

Är du en av dem som alltid drar på dig skavsår och blåsor? Oavsett vad du går i för skor eller vilken aktivitet du gör? Du är inte ensam. VI har hur många kunder som helst som frågar om tips för att bli av med skavsår. Och det finns tips. Men låt oss börja med det viktigaste. Vi ska se till att du aldrig får skavsår. För vårt allra bästa tips för att inte besväras av skavsår och blåsor, är att aldrig få dem. Och när det kommer till att undvika skavsår så finns det fantastiska hjälpmedel att ta till. Oavsett hur stora problem och hur känslig hud du har. Skavsår uppstår på grund av friktion och värme. Om vi minimerar att det sker så minskar vi risken rejält. Här är våra fem bästa tips!

1. The Skin Agent Active

Det är få produkter som har haft sån wow-känsla som The Skin Agents stift. Vi har många kunder som besvärats av skavsår under flera år som med hjälp av de här produkterna blivit helt hjälpta. The Skin Agent Active motverkar effektivt rodnad, skavsår och blåsor genom att minimera friktionen. Produkten appliceras direkt på huden och sitter kvar även om du blir svettig eller blöt. Produkten är speciellt framtagen för att motverka skav från kläder, skor och utrustning. Kort och gott där hud ligger mot textil.

The Skin Agent

2. The Skin Agent Move

Om du besväras av skav hud mot hud så är det istället The Skin Agent Move som du ska välja. Den fungerar och appliceras på samma vis som Active men har en liten annan sammansättning för att fungera optimalt där skavsår uppstår på grund av skav hud mot hud.

3. Bola Dubbelstrumpa

Bolas dubbelstrumpor sys i två olika skikt, med genomtänkta material i de båda lagren. Det är alltså en specialkonstruerad strumpa för att skydda mot skadande friktion, blåsor och skavsår. Den största delen av friktionen hamnar mellan de två tunna skikten i strumpan istället för mellan fot, strumpa och sko. Enkelt och genialiskt. Finns i två olika varianter.

4. GelSmart - tåskiljare och tåspridare

Precis som namnet antyder är det här små smarta gel-produkter. Utöver att de avlastar och stödjer upp olika delar av fötterna har de den fina egenskapen att de långsamt utsöndrar en mineralolja som har en återfuktande och mjukgörande effekt för huden. Suveräna alternativ om du besväras av skavsår, liktornar eller blåsor kring tårna.

5. Tåstrumpor

Många brukar rynka på näsan och småskratta när de ser tåstrumpor. Men låt inte skenet bedra. Det är oräkneliga gånger som vi lyckats få bukt med skav, blåsor och tryck mellan tårna med hjälp av dessa. De kan också hjälpa dig som besväras av svamp mellan tårna.

Har du fler tips, råd och erfarenheter på vad som fungerat för dig när du besvärats av skavsår. Dela gärna med dig. Vi är alltid nyfikna och öppna för att ta till oss bra tips och erfarenheter. Du hittar oss både på Facebook och Instagram.

Lycka till!

Varukorg
Rulla till toppen