Gå & Löp Medical – Ny serie skoinlägg signerad oss själva

Stolt kan vi presentera en helt ny produktserie som vi själva varit med och plockat fram, Gå & Löp Medical. Från idé och ritbord till slutlig produkt i våra händer (och under våra fötter).

Belastningsrelaterade skador stöter vi dagligen på i form av hälsporrar, benhinneinflammation och värkande ryggar. Ofta har vi tillgång till produkter som behandlar dessa smärtor bra, om inte så har vi alltid möjligheten att själva tillverka och formgjuta produkterna. Så vad är roblemet tänker du? Jo, vi saknade ändå en del riktigt bra färdiga produkter. Som du som kund kan få med dig direkt, utan väntan på att de ska tillverkas. För låt oss vara ärliga, det är inte alltid det finns behov av ett formgjutet skoinlägg. Ibland räcker det med mindre.

Med det som grund bad vi våra ortopedtekniker och sjukgymnaster kliva in och lösa problemet. Med all samlad erfarenhet och kunskap de besitter har de plockat fram produkter med just de egenskaper vi vill ha.

Gå & Löp Medical Hälsporreinlägg

Det finns många färdiga skoinlägg till ett relativt lågt pris på marknaden som påstås hjälpa mot och snabbt behandla hälsporre. Tyvärr ger dock de allra flesta av dessa skoinlägg mer eller mindre ingen avlastning för plantarfascian och hälsporren. Resultatet blir därefter, höga förhoppningar och stor besvikelse. Så vad skiljer vårt billigaste hälsporreinlägg från övriga undrar du? Vi skulle säga kunskap om vilka egenskaper (former och material) som procentuellt fungerar bäst. Lång erfarenhet ger kunskap, att arbeta med en diagnos ofta ger specialistkunskap. Vi besitter bägge. Gå & Löp Medical Hälsporreinlägg är ett prisvärt skoinlägg med fin stötdämpning som gör det mjukt kring det smärtande området på hälen. Vi har också byggt upp ett hålfotsstöd som ger avlastning och jämnar ut kroppstyngden över en stor del av foten. En kombination av material speciellt framtaget för att ge fin avlastning för hälen sätter procken över i:et. Det här skoinlägget byts ut mot den ordinarie sula du har i skon och på så vis kan du enkelt flytta det mellan olika skor.

Gå & Löp Medical Hälsporreinlägg

Gå & Löp Medical Hälsporreinlägg Pro

Ibland vill våra kunder inte vänta på ett formgjutet skoinlägg eller fotbädd. Men ändå ha det bästa som kan erbjudas vid behandling av hälsporren. Gå & Löp Medical Hälsporreinlägg Pro är marknadens bästa färdiga skoinlägg speciellt anpassat för just hälsporre. De skoinlägg och fotbäddar som vi formgjuter till kunder har oerhört bra effekt, mycket tack vare materialen vi använder. Så i det här skoinlägget valde vi helt enkelt att använda samma stötdämpande materialet som i de formgjutna. Och formen på skoinlägget är framtaget med erfarenhet och data från tusentals och åter tusentals fötter.

Gå & Löp Medical Hälsporreinlägg

Gå & Löp Medical Rullsula

Det här inlägget har en kolfiberförstärkning vilket gör att det inte böjs vid främre trampdynan. På så vis skapas en rullsula vilket minskar trycket på främre delen av foten. Den egenskapen ger oerhört bra effekt vid smärtor på främre trampdynan, stel stortå (sk hallux rigidus), hallux valgus samt artros i fötterna. Vad vi lagt stor vikt på med det här skoinlägget är att få det så smidigt som möjligt men samtidigt behålla både styvheten och hållbarheten. En inte enkel ekvation men vi är riktigt nöjda med hur det fungerar.

Gå & Löp Medical Rullsula

Gå & Löp Medical Memoryfoam

Kanske har du tunna, uttrampade fettkuddar under hälen eller framfoten? Då kommer du älska känslan som materialen i det här skoinlägget ger. Med extremt mjuka och stötdämpande material som anpassats för känsliga och ömma fötter är det också ett suveränt val för diabetiker. Tack vare det stabila stödet i botten så ger det här skoinlägget också fin stadga och bra hålfotsstöd.

  • Behaglig, mjuk och följsam memory-foam närmast foten
  • Anpassat för känsliga och ömma fötter
  • Stödjer fotvalven
  • Mjukt dämpad under hela foten
Gå & Löp Medical Memoryfoam

Är du osäker på vad som skulle passa just dig bäst så är du varmt välkommen att höra av dig. Då får du mer information om dessa produkter, skoinlägg i stort eller andra tänkbara frågetecken som du vill reda ut. Ta kontakt med någon av våra kliniker eller maila oss på info@gaochlopkliniken.se så hjälper vi dig.

Varukorg
Rulla till toppen