Mizuno

Rihachi Mizuno slog upp dörrarna till sin första sportaffär i Osaka, Japan 1906. Mer än ett sekel senare är man en av världens största sportleverantörer och tillverkar utrustning till baseboll, golf, fotboll, löpning, volleyboll, padel m.m.

Mizuno löparskor

Hos oss hittar du löparskor från Mizuno som passar både till mängdträning, intervallpass och långdistans. Några av de mest populära modellerna är löparskorna Wave Rider, Wave Inspire och Wave Skyrise. Att Mizuno använder sig av ordet Wave i modellnamnen har att göra med den vågformade delen i mellansulan som syns på de flesta av Mizunos modeller.

  • Wave Rider är en modell som hängt med i oerhört många år. En mängdträningssko som också gillar hög fart. Neutralt uppbyggd för dig med ett neutralt löpsteg.
  • Wave Inspire är för dig som pronerar en del. Du behöver lite extra stöd på insidan av foten men vill ändå ha en löpglad och lätt sko.
  • Wave Skyrise ger dig lite extra allt. Mer dämpning, underbar komfort och mjuk känsla. Perfekt för mängdträning och längre pass.
  • Wave Horizon har fokus på stabilitet. Den passar bäst för dig som har något lägre fotvalv och behöver mer pronationsstöd.

Mizuno historia

Mizuno grundades 1906 i staden Osaka, Japan, och har fått sitt namn efter grundaren Rihachi Mizuno. Trots bredden som Mizuno har på sitt varumärke och hur många idrotter de tillverkar utrustning till är det många som frågar och undrar vad det är för märke på skorna de provar. Låt er dock inte bli avskräckta av att ni inte känner till dem. Att vi har en mängd återkommande nöjda kunder som springer i Mizuno talar för sig själv.

Varukorg
Rulla till toppen